Volg op social media

De wereld van crypto is snel. Via sociale media deel ik met jou daarom de belangrijkste crypto nieuwtjes. Met name op Twitter en Instagram hou ik mijn volgers up te date met de meest recente interessante crypto informatie evenals breaking news.

Disclaimer

Op Bitblog.nl worden nooit financiële adviezen gegeven. Het bezoeken van deze website, het lezen van enige gedeelde informatie evenals het klikken op (gedeelde) linkjes is geheel op eigen risico. De auteur van Bitblog.nl is geen (professioneel) adviseur en draagt geen enkele verantwoordelijkheid af voor gedeelde informatie in de blogs, posts of andere getoonde, geschreven, of gesproken informatie op Bitblog.nl, op sociale media kanalen evenals via mondelinge (of digitale) gesprekken. De auteur van Bitblog.nl schrijft hobbymatig over crypto en alle informatie is louter informatief van aard. De blogs en posts bevatten de auteur zijn persoonlijk verhaal, ervaringen, opvattingen en meningen.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste up to date zijn van het laatste crypto nieuws? Meld je dan hieronder aan met je e-mailadres voor de Bitblog nieuwsbrief!

Ad image